Välkommen till lukaki.se 🇸🇪

🛒 Fri frakt vid köp över SEK 999,-

JAG RÄTTA SIG - SÅ ÄVEN HEINO HANSEN SKULLE STÅ NÄSTAN I JÄMFÖRELSE

Martin Ditman Bak |

Matchen hade knappt börjat förrän det stod klart att jag hamnat under redan från start, till och med med 2 och 3-0. Jag kisade på ena ögat, hade rött hår, med lockar, var tvungen att ha glasögon och ögonlapp – det var visserligen inget livsfarligt, men det var klart att jag måste hitta något annat att vara bra på nu när jag kunde inte bli fotomodell.

Fotboll, det kunde jag lista ut och sport i allmänhet, det var nog min räddning. Jag har aldrig blivit mobbad, men annars tror jag att jag var ett klassiskt mobbare offer.

Som kranföraren Ole säger till Gummi Tarzan: " Det finns alltid något du är bra på, du måste bara ta reda på vad det är".

Nu har jag själv 2 barn, min kille är 3 år och har precis börjat fotboll, Min tjej är 6 år och börjar skolan efter sommarlovet. De gör inget fel, 7-9-13, och är vackra och vackra, för det mesta. Jag uppskattar det mycket och känner mig privilegierad över det.

Børns Vilkår har tagit fram en rad råd och utbildningsmaterial för att möta och hantera mobbning, både i skolstart, mellanstadie och skolavslutning.

Läs den här:

https://bornsvilkar.dk/faa-gode-raad/mobning/